ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Πεζοπορικός Κλίμακα 1:25.000 2023 Έκδοση Τυπωμένος σε Polyart

Ο νέος πεζοπορικός χάρτης Σκοπέλου της TERRAIN είναι ο καλύτερος οδηγός σας για να εξερευνήσετε αυτό το καταπράσινο νησί των Βορείων Σποράδων.

Για το νησί της Σκοπέλου, η TERRAIN έχει εκπονήσει μελέτη για τη δημιουργία ενός δικτύου 120 χιλιομέτρων σηματοδοτημένων πεζοπορικών διαδρομών, το οποίο σύντομα θα υλοποιήσει ο Δήμος Σκοπέλου, καθιστώντας τη Σκόπελο έναν από τους πιο ελκυστικούς πεζοπορικούς προορισμούς στο Αιγαίο! Αυτός ο χάρτης αποτυπώνει με χρωματική σκίαση και με το πινακίδιο αρίθμησής τους και τις 15 πεζοπορικές διαδρομές που πρόκειται να σηματοδοτηθούν. Με τη βοήθεια του χάρτη ωστόσο, μπορείτε ήδη να πεζοπορήσετε στις περισσότερες από αυτές. Στην πίσω όψη του χάρτη θα βρείτε ένα εκτεταμένο κεφάλαιο με περιγραφές αυτών των 15 διαδρομών, και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους (συνολικό μήκος, συνολική ανάβαση/κατάβαση, χρόνος πορείας, βαθμός δυσκολίας).

Στην πίσω όψη του χάρτη θα βρείτε επίσης έναν συνοπτικό ταξιδιωτικό οδηγό με κεφάλαια για τους μύθους και την ιστορία του νησιού, τη γεωγραφία και το φυσικό περιβάλλον, τις καλύτερες παραλίες και τα πιο σημαντικά αξιοθέατα.