ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Αποστολή: Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της αγοράς σας. Εντός Ελλάδος η αποστολή γίνεται με ACS ταχυμεταφορές και εκτός Ελλάδος με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο.

Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία αποστολής που δώσατε είναι σωστά. Αν η διεύθυνσή σας δεν είναι η σωστή και η παραγγελία μας επιστραφεί, θα χρειαστεί να σας χρεώσουμε τα μεταφορικά, είτε σας πιστώσουμε το ποσό της αγοράς σας, είτε σας στείλουμε την παραγγελία σας εκ νέου.

Χρόνος παράδοσης: Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για Ελλάδα, 6-10 εργάσιμες ημέρες για Ευρώπη, και 9-15 εργάσιμες ημέρες για τον υπόλοιπο κόσμο.

Εντοπισμός παραγγελίας: Για παραγγελίες εντός Ελλάδος θα λάβετε τον αριθμό αποστολής της ACS. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος συνίσταται να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία «ΕΛΤΑ συστημένο» ώστε να λάβετε αριθμό αποστολής και να μπορείτε να εντοπίσετε την παραγγελία σας.

Κατάσταση παραγγελίας: Θα λάβετε επιβεβαιωτικό email όταν παραλάβουμε την παραγγελία σας, καθώς και ενημερωτικό email όταν η παραγγελία σας αποσταλεί. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.