ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ

Σηματοδοτούμε πεζοπορικές διαδρομές με σεβασμό στη φύση και στον πεζοπόρο. Σχεδιάζουμε διαδρομές για όλα τα επίπεδα εμπειρίας, από απλές βόλτες στο δάσος μέχρι απαιτητικές αναβάσεις σε κορυφές και μεγάλες ολοήμερες διασχίσεις. Δεν καρφώνουμε υλικά σήμανσης πάνω σε δέντρα, δεν γεμίζουμε με μπογιές βράχια, κορμούς και κτίρια. Χρησιμοποιούμε υλικά σήμανσης από εξαιρετικά ανθεκτικό ξύλο και μέταλλο, τοποθετούμε μόνο την απολύτως απαραίτητη σήμανση για να μην χάνεται ο πεζοπόρος, έτσι ώστε η πεζοπορία να γίνεται μια ασφαλής και ευχάριστη εμπειρία για όλους. Τα σηματοδοτημένα μονοπάτια προσελκύουν επισκέπτες σε περιοχές που δεν είναι τουριστικές, επεκτείνουν την τουριστική περίοδο και τονώνουν την τοπική οικονομία.

ΣΑΜΟΣ

Το δίκτυο Samos Hikes που σχεδίασε και υλοποίησε η TERRAIN το 2019-2020 είναι το μεγαλύτερο δίκτυο σηματοδοτημένων πεζοπορικών διαδρομών σε ελληνικό νησί: 40 πεζοπορικές διαδρομές συνολικού μήκους 260 χλμ., για όλα τα επίπεδα εμπειρίας.

Δείτε το έργο

ΚΑΡΥΕΣ

Σε ένα μικρό και πολύ όμορφο χωριό στο όρος Πάρνωνας στην Πελοπόννησο, στις Καρυές Λακωνίας, η TERRAIN σχεδίασε και υλοποίησε το 2020 το Caryatides Trails, ένα δίκτυο 56 χλμ σηματοδοτημένων πεζοπορικών διαδρομών και 60 χλμ. σηματοδοτημένων ποδηλατικών διαδρομών, δημιουργώντας έναν εύκολα προσβάσιμο και πολύ ελκυστικό προορισμό για τους λάτρεις της πεζοπορίας και της ορεινής ποδηλασίας.

Δείτε το έργο

ΚΥΠΡΟΣ

Το δίκτυο Marathasa Trails που σχεδίασε και υλοποίησε η TERRAIN το 2019 στην καρδιά του όρους Τρόοδος, στην περιοχή της Μαραθάσας, περιλαμβάνει 7 πεζοπορικές διαδρομές συνολικού μήκους 52 χλμ.

Δείτε το έργο

ΜΗΛΟΣ

To δίκτυο Miloterranean Geo Experience που σχεδίασε και υλοποίησε η TERRAIN είναι το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα θεματικό δίκτυο διαδρομών. Επτά διαδρομές συνολικού μήκους 40 χλμ. αποκαλύπτουν στον επισκέπτη τους εντυπωσιακούς γεωλογικούς θησαυρούς της Μήλου και της Κιμώλου.

Δείτε το έργο

ΥΜΗΤΤΟΣ

Ένα από τα πρώτα έργα σηματοδότησης μονοπατιών της TERRAIN, δημιουργημένο το 2016. Παρόλο που δεν έχει συντηρηθεί ποτέ και έχει ταλαιπωρηθεί από βανδαλισμούς, οι 11 πεζοπορικές διαδρομές συνολικού μήκους 38 χλμ που διατρέχουν όλο τον βόρειο Υμηττό είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και περπατιούνται από εκατοντάδες πεζοπόρους καθημερινά, όλο το χρόνο.