ΡΟΔΟΣ

Περιηγητικός Κλίμακα 1:75.000 2019 Έκδοση Τυπωμένος σε Polyart

Είτε έρθετε στη Ρόδο για λίγες ώρες ως επισκέπτης με κρουαζιερόπλοιο, είτε για διακοπές διασκέδασης στην περίφημη Πόλη των Ιπποτών, είτε για να απολαύσετε ξεκούραστες διακοπές σε κάποιο από τα εντυπωσιακά πολυτελή ξενοδοχεία της δίπλα σε κάποια απέραντη παραλία, είτε για να εξερευνήσετε την πανέμορφη ενδοχώρα της με αυτοκίνητο ή με πεζοπορία, αυτός ο χάρτης Ρόδου είναι ο καλύτερος οδηγός σας.

Αποτυπώνει όλο το οδικό δίκτυο του νησιού, με ειδική σκίαση για τις γραφικές διαδρομές. Αποτυπώνει όλες τις παραλίες, με ειδικά σύμβολα για αυτές που έχουν υποδομές όπως ξαπλώστρες, beach bar ή κέντρα θαλάσσιων σπορ.

Στην πίσω όψη του χάρτη θα βρείτε έναν λεπτομερή χάρτη της πόλης της Ρόδου που καλύπτει όλη την πόλη, στην κλίμακα 1: 7.600, που αποτυπώνει όλα τα σημεία ενδιαφέροντος. Επίσης, θα βρείτε έναν ακόμα πιο λεπτομερή χάρτη της παλιάς πόλης μέσα στο κάστρο των Ιπποτών, στην κλίμακα 1:3.7000, ο οποίος αποτυπώνει όλα τα ιστορικά κτίρια χωρισμένα (με ξεχωριστό χρωματισμό) στις τέσσερις μεγάλες ιστορικές περιόδους του νησιού (αρχαιοελληνική, βυζαντινή, ιπποτική, οθωμανική) καθώς και τέσσερις προτεινόμενες διαδρομές μέσα στο κάστρο, που θα σας οδηγήσουν σε 46 από πιο ενδιαφέροντα ιστορικά μνημεία της παλιάς πόλης.

Ο χάρτης περιλαμβάνει έναν συνοπτικό ταξιδιωτικό οδηγό για το κάστρο των Ιπποτών, τις παραλίες του νησιού και τα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατά του.