ΝΑΞΟΣ

Πεζοπορικός Κλίμακα 1:40.000 /1:25.000 2022 Έκδοση Τυπωμένος σε Polyart

Η 3η έκδοση του πεζοπορικού χάρτη Νάξου είναι επικαιροποιημένη σε όλη την έκταση του νησιού, με την προσθήκη πολλών νέων μονοπατιών που καθαρίστηκαν και είναι τώρα προσβάσιμα στους πεζοπόρους. Θεωρητικά, στη Νάξο υπάρχει ένα δίκτυο 15 σηματοδοτημένων πεζοπορικών διαδρομών, αλλά στην πράξη η σηματοδότηση είναι προβληματική έως ανύπαρκτη. Ο πεζοπορικός χάρτης Νάξου της TERRAIN αποτυπώνει με ευκρίνεια όλες τις διαδρομές του δικτύου ώστε να μπορείτε να τις περπατήσετε με ασφάλεια.

Είναι ο μόνος πεζοπορικός χάρτης της Νάξου που αποτυπώνει όλα τα μονοπάτια του νησιού με χιλιομετρήσεις ακριβείας, από διασταύρωση σε διασταύρωση. Με χρωματική σκίαση και με την επίσημη αρίθμησή τους σημειώνονται στο χάρτη οι 15 "σηματοδοτημένες" πεζοπορικές διαδρομές της Νάξου, καθώς και ένα πλήθος άλλων μονοπατιών.

Η νέα μας προσθήκη είναι ένας ένθετος λεπτομερής χάρτης στην κλίμακα 1:25.000 που καλύπτει την κεντρική περιοχή του νησιού, όπου συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο πεζοπορικό ενδιαφέρον και η μεγαλύτερη πυκνότητα μονοπατιών.

Στην πίσω όψη του χάρτη θα βρείτε πληροφορίες (υψομετρικό προφίλ, απόσταση, χρόνος πορείας, συνολική ανάβαση/κατάβαση) για όλες τις πεζοπορικές διαδρομές καθώς και συνοπτικά κεφάλαια για τα αξιοθέατα, την ιστορία και το φυσικό περιβάλλον της Νάξου.

Περιλαμβάνεται επίσης λεπτομερής χάρτης της Χώρας της Νάξου στην κλίμακα 1:3.500, στον οποίο σημειώνονται όλα τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος.