ΚΥΘΝΟΣ

Πεζοπορικός Κλίμακα 1:25.000 2022 Έκδοση Τυπωμένος σε Polyart

Η 3η έκδοση του πεζοπορικού χάρτη Κύθνου είναι πλήρως επανασχεδιασμένη, εμπλουτισμένη με νέες πληροφορίες και επικαιροποιημένη σε όλη την έκταση του νησιού.

Είναι ο μόνος πεζοπορικός χάρτης της Κύθνου που αποτυπώνει όλα τα μονοπάτια του νησιού με χιλιομετρήσεις ακριβείας, από διασταύρωση σε διασταύρωση. Με χρωματική σκίαση και σύμβολο αρίθμησης σημειώνονται στον χάρτη 13 προτεινόμενες πεζοπορικές διαδρομές. Στο νησί δεν υπάρχει κάποια αξιόπιστη σήμανση μονοπατιών, οπότε αυτός ο χάρτης αποτελεί ένα αναντικατάστατο εργαλείο για να πεζοπορήσετε στην Κύθνο με ασφάλεια. Στην πίσω όψη του χάρτη υπάρχουν λεπτομερείς περιγραφές των 13 προτεινόμενων πεζοπορικών διαδρομών, με το συνολικό μήκος τους και το χρόνο πορείας.

Όπως όλοι οι χάρτες της TERRAIN, o χάρτης αποτυπώνει με κορυφαία ακρίβεια το οδικό δίκτυο του νησιού, τους οικισμούς, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα ξωκλήσια, όλες τις παραλίες της Κύθνου και πολλά άλλα αξιοθέατα.

Περιλαμβάνει αναλυτικό και ενημερωμένο χάρτη πόλης, με σημειωμένα όλα τα σημεία ενδιαφέροντος.

Στην πίσω όψη του χάρτη υπάρχει επίσης ένας συνοπτικός ταξιδιωτικός οδηγός με εντυπωσιακές φωτογραφίες και πληροφορίες για τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Κύθνου, την ιστορία και το φυσικό περιβάλλον του νησιού.

Για την Κύθνο κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις TERRAIN ο Πεζοπορικός Οδηγός Κύθνου σε δίγλωσση έκδοση (ελληνικά-αγγλικά).