ΚΥΘΗΡΑ

Πεζοπορικός Κλίμακα 1:35.000 2019 Έκδοση Τυπωμένος σε Polyart

Η 4η έκδοση του πεζοπορικού χάρτη Κυθήρων είναι πλήρως επανασχεδιασμένη, εμπλουτισμένη με νέες πληροφορίες που συλλέχτηκαν αποκλειστικά στο πεδίο, και επικαιροποιημένη σε όλη την έκταση του νησιού.

Είναι ο μόνος πεζοπορικός χάρτης των Κυθήρων που αποτυπώνει με ακρίβεια τα κύρια μονοπάτια του νησιού (συνολικά 69 χλμ.) με χιλιομετρήσεις από διασταύρωση σε διασταύρωση. Ολες οι σηματοδοτημένες πεζοπορικές διαδρομές σημειώνονται με την αρίθμησή τους και μπλε σκίαση, ενώ με ειδικό σύμβολο σημειώνονται και οι διαδρομές canyoning στα μαγευτικά φαράγγια του νησιού.

Στην πίσω όψη του χάρτη θα βρείτε πληροφορίες για την πεζοπορία στο νησί με περιγραφές των σηματοδοτημένων μονοπατιών. Περιλαμβάνεται επίσης ένας οδηγός για την ιστορία, το φυσικό περιβάλλον και τα σημαντικότερα αξιοθέατα των Κυθήρων, καθώς και μια εκτενής παρουσίαση των παραλιών.

Στην πίσω όψη του χάρτη υπάρχει και ένας λεπτομερής χάρτης της Χώρας των Κυθήρων που σημειώνει όλα τα καταστήματα, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα καφέ, τα μπαρ, το κάστρο, τους ναούς και όλα τα αξιοθέατα στην περιοχή του οικισμού.