ΙΚΑΡΙΑ

Πεζοπορικός Κλίμακα 1:35.000 2019 Έκδοση Τυπωμένος σε Polyart

Η 3η έκδοση του πεζοπορικού χάρτη Ικαρίας είναι πλήρως επανασχεδιασμένη, εμπλουτισμένη με νέες πληροφορίες που συλλέχτηκαν αποκλειστικά στο πεδίο, και επικαιροποιημένη σε όλη την έκταση του νησιού.

Είναι ο μόνος πεζοπορικός χάρτης της Ικαρίας που αποτυπώνει όλα τα μονοπάτια του νησιού με χιλιομετρήσεις ακριβείας, από διασταύρωση σε διασταύρωση. Με πράσινη σκίαση σημειώνονται οι ωραιότερες γραφικές διαδρομές στο νησί, δασικοί και επαρχιακοί δρόμοι που διασχίζουν τα πιο όμορφα τοπία της Ικαρίας.

Στην πίσω όψη του, αυτός ο χάρτης έχει ένα εκτεταμένο κεφάλαιο με αναλυτικές πληροφορίες για 11 προτεινόμενες πεζοπορικές διαδρομές στην Ικαρία. Η Ικαρία δεν έχει σηματοδοτημένες πεζοπορικές διαδρομές, αλλά παρόλα αυτά είναι ένας κορυφαίος προορισμός για πεζοπορία, με δεκάδες μονοπάτια που διασχίζουν κάθε γωνιά του νησιού. Ο πεζοπορικός χάρτης της TERRAIN αποτυπώνει με μέγιστη ακρίβεια 120 χιλιόμετρα μονοπατιών, και είναι το βασικό εργαλείο σας για να απολαύσετε μοναδικές πεζοπορικές εμπειρίες σ’ αυτό το νησί.

Στην πίσω όψη του χάρτη, εκτός από τις πληροφορίες για τα μονοπάτια, περιλαμβάνεται και ένα κεφάλαιο για την ιστορία και τους μύθους της Ικαρίας, το φυσικό περιβάλλον και τα σημαντικότερα αξιοθέατα.