ΧΙΟΣ

Πεζοπορικός Κλίμακα 1:60.000 2016 Έκδοση Τυπωμένος σε Polyart

Ο πεζοπορικός και περιηγητικός χάρτης Χίου της TERRAIN είναι ένας αξιόπιστος και πλήρης οδηγός για τους απαιτητικούς ταξιδιώτες και πεζοπόρους.

Αποτυπώνει τα σημαντικότερα μονοπάτια της Χίου, με χιλιομετρήσεις ακριβείας από διασταύρωση σε διασταύρωση, για να μπορείτε να σχεδιάζετε τη διαδρομή σας και να υπολογίζετε το χρόνο πορείας σας. Στην πίσω όψη του χάρτη υπάρχει ένας λεπτομερής χάρτης για το επίκεντρο της πεζοπορικής δραστηριότητας στο νησί, το όρος Πελινναίο, στην κλίμακα 1:35.000.

Περιλαμβάνεται χάρτης των Ψαρών και των Αντίψαρων στα δυτικά, όπως και του γειτονικού νησιωτικού συμπλέγματος των Οινουσσών στα ανατολικά της Χίου, με πλήρη χαρτογράφηση των μονοπατιών, του οδικού δικτύου και της ακτογραμμής τους (αποτυπώνονται όλες οι παραλίες).

Περιλαμβάνει λεπτομερή χάρτη της πρωτεύουσας του νησιού, στην κλίμακα 1:4.000, με σημειωμένα επάνω του όλα τα σημεία ενδιαφέροντος.

Στην έγχρωμη πίσω όψη του χάρτη υπάρχει ένας συνοπτικός ταξιδιωτικός οδηγός με πληροφορίες για τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού, τους μύθους και την ιστορία, τη γεωγραφία και το φυσικό περιβάλλον της Χίου.