ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

Πεζοπορικός Κλίμακα 1:25.000 2022 Έκδοση Τυπωμένος σε Polyart

Η 2η πλήρως ανανεωμένη έκδοση του πεζοπορικού και περιηγητικού χάρτη Αστυπάλαιας της TERRAIN ενημερώθηκε με σαρωτική επιτόπια έρευνα και με τη συνεργασία ντόπιων πεζοπόρων, κατά την οποία καταγράφηκαν πολλά χιλιόμετρα νέων μονοπατιών που έχουν καθαριστεί στο νησί. Η σηματοδότηση στο νησί παραμένει υποτυπώδης, αλλά αυτός ο χάρτης θα σας βοηθήσει να πεζοπορήσετε με άνεση και ασφάλεια σε κάθε γωνιά του νησιού.

Είναι ο μόνος πεζοπορικός χάρτης – οδηγός της Αστυπάλαιας που αποτυπώνει όλα τα μονοπάτια του νησιού με ακριβείς χιλιομετρήσεις από διασταύρωση σε διασταύρωση. Έτσι, ο πεζοπόρος μπορεί να συνθέσει τη διαδρομή που τον ενδιαφέρει και να υπολογίσει το χρόνο της πορείας του με ακρίβεια, προσθέτοντας τα μήκη των δρόμων και των μονοπατιών που την απαρτίζουν. Σημειώνονται επίσης με χρωματική σκίαση 11 προτεινόμενες πεζοπορικές διαδρομές στο νησί. Στην πίσω όψη του χάρτη υπάρχουν λεπτομερείς περιγραφές και στοιχεία (συνολικό μήκος, χρόνος πορείας, συνολική ανάβαση, συνολική κατάβαση) για αυτές τις πεζοπορικές διαδρομές, ώστε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

Εκτός από τα μονοπάτια, ο χάρτης αποτυπώνει με τη γνωστή κορυφαία ακρίβεια της TERRAIN όλο το οδικό δίκτυο του νησιού, όλα τα αξιοθέατα και όλες τις παραλίες. Στην πίσω όψη του χάρτη υπάρχει ένας λεπτομερής χάρτης της Χώρας της Αστυπάλαιας, στην κλίμακα 1:4.000, με σημειωμένα όλα τα σημεία ενδιαφέροντος.

Στην πίσω όψη του χάρτη υπάρχει επίσης ένας συνοπτικός ταξιδιωτικός οδηγός με εντυπωσιακές φωτογραφίες και πληροφορίες για τις ωραιότερες παραλίες και τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού, καθώς και για την ιστορία και το φυσικό περιβάλλον.