ΑΝΔΡΟΣ

Πεζοπορικός Κλίμακα 1:25.000 2023 Έκδοση Τυπωμένος σε Polyart

Η Άνδρος είναι σήμερα ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για πεζοπορία στο Αιγαίο, χάρη στις προσπάθειες μιας αφοσιωμένης ομάδας ντόπιων εθελοντών που πήραν επάνω τους το θέμα της δημιουργίας σηματοδοτημένων πεζοπορικών διαδρομών. Με τεράστια προσωπική εργασία και με δικά τους έξοδα, σηματοδότησαν περίπου 160 χλμ μονοπατιών, με πολύ υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

Εκτός από τα σηματοδοτημένα μονοπάτια, υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 150 χλμ. μονοπατιών και καλντεριμιών που διατρέχουν όλο το νησί δίνοντας την ευκαιρία στον πεζοπόρο να επισκεφθεί αρχαιολογικούς χώρους, όμορφες παραλίες, φυσικά τοπία ιδιαίτερου κάλλους, παραδοσιακά χωριά και αξιοθέατα. 

Όλα αυτά αποτυπώνονται με μέγιστη ακρίβεια και με χιλιομετρήσεις ακριβείας από διασταύρωση σε διασταύρωση, σε αυτόν τον πεζοπορικό χάρτη της TERRAIN, ιδανικό βοήθημα για να απολαύσετε την πεζοπορία σας στο πανέμορφο νησί της Άνδρου. 

Λόγω της λεπτομερούς κλίμακας, το νησί αποτυπώνεται σε δύο όψεις (η βόρεια Άνδρος στην α΄όψη, η νότια Άνδρος στη β΄όψη), με επαρκή διπλοκάλυψη. Ο χάρτης περιλαμβάνει και συνοπτικό πίνακα με τα χαρακτηριστικά όλων των σηματοδοτημένων πεζοπορικών διαδρομών (αρίθμηση, απόσταση, χρόνος πορείας).