ΑΝΑΦΗ

Πεζοπορικός Κλίμακα 1:15.000 2015 Έκδοση Τυπωμένος σε Polyart

Η 2η έκδοση του πεζοπορικού χάρτη Ανάφης είναι πλήρως επανασχεδιασμένη, εμπλουτισμένη με νέες πληροφορίες που συλλέχτηκαν αποκλειστικά στο πεδίο, και επικαιροποιημένη σε όλη την έκταση του νησιού.

Είναι ο μόνος πεζοπορικός χάρτης της Ανάφης που αποτυπώνει όλα τα μονοπάτια του νησιού με χιλιομετρήσεις ακριβείας, από διασταύρωση σε διασταύρωση, έτσι ώστε να μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια το συνολικό μήκος και τον χρόνο πορείας σας. Με χρωματική σκίαση και με την επίσημη αρίθμησή τους σημειώνονται στο χάρτη οι σηματοδοτημένες πεζοπορικές διαδρομές. Για όλες αυτές τις διαδρομές υπάρχουν στην πίσω όψη του χάρτη αναλυτικές περιγραφές και οδηγίες.

Χάρη στην λεπτομερέστατη κλίμακα, αποτυπώνεται με απόλυτη πληρότητα το οδικό δίκτυο του νησιού, καθώς και όλες οι παραλίες με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, τα μνημεία και τα αξιοθέατα. Με ιδιαίτερο σύμβολο σημειώνονται οι παραδοσιακές κατοικιές, αυτές οι πολύ όμορφες παραδοσιακές πέτρινες αγροικίες της Ανάφης που είναι μοναδικές στις Κυκλάδες.

Στην έγχρωμη πίσω όψη του χάρτη υπάρχει ένας αναλυτικός πεζοπορικός οδηγός με στοιχεία και περιγραφές για τις πέντε προτεινόμενες πεζοπορίες στο νησί, ένας συνοπτικός ταξιδιωτικός οδηγός με πληροφορίες για την ιστορία, το φυσικό περιβάλλον και τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού, καθώς και μια αναφορά στα αναρριχητικά πεδία.

Σημείωση: Κατά τη χρονολογία έκδοσης αυτού του χάρτη η σήμανση των μονοπατιών του νησιού είχε φθαρεί και σε πολλά σημεία είχε καταστραφεί εντελώς. Σας συμβουλεύουμε να μην βασίζεστε στη σήμανση για να πεζοπορήσετε στην Ανάφη, αλλά να εμπιστευτείτε τον πεζοπορικό χάρτη της TERRAIN ώστε να απολαύσετε την πεζοπορία σας με άνεση και ασφάλεια.