ΑΜΟΡΓΟΣ

Πεζοπορικός Κλίμακα 1:30.000 2022 Έκδοση Τυπωμένος σε Polyart

Η πλήρως ανανεωμένη 3η έκδοση του πεζοπορικού χάρτη – οδηγού της Αμοργού είναι ο πιο αξιόπιστος οδηγός για να εξερευνήσετε με ασφάλεια τα υπέροχα άγρια τοπία της Αμοργού.

Είναι ο μόνος πεζοπορικός χάρτης της Αμοργού που αποτυπώνει με ακρίβεια όλα τα μονοπάτια του νησιού – περισσότερα από 140 χλμ - σημειώνοντας και τις ενδιάμεσες αποστάσεις από διασταύρωση σε διασταύρωση. Με χρωματική σκίαση και με την αρίθμησή τους σημειώνονται στον χάρτη οι 16 πεζοπορικές διαδρομές της Αμοργού, που ανήκουν στο επίσημο σηματοδοτημένο δίκτυο.

Η νέα μας προσθήκη είναι ένας ένθετος χάρτης κλίμακας 1:15.000 που καλύπτει την περιοχή Αιγιάλη-Λαγκάδα-Θολάρια, στη βορειοανατολική άκρη του νησιού, ο οποίος αποτυπώνει με εξαιρετική ευκρίνεια και λεπτομέρεια το πυκνό δίκτυο μονοπατιών που υπάρχει στην περιοχή.

Στην πίσω όψη του χάρτη θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες (υψομετρικά διαγράμματα, απόσταση, χρόνος πορείας, συνολική ανάβαση/κατάβαση, περιγραφές) για τις 16 σηματοδοτημένες πεζοπορικές διαδρομές του νησιού, καθώς και πληροφορίες για το φυσικό περιβάλλον της Αμοργού, τις ωραιότερες παραλίες της και τα σημαντικότερα αξιοθέατα.

Περιλαμβάνεται επίσης ένας λεπτομερής χάρτης της Χώρας Αμοργού, στην κλίμακα 1:2.000, στον οποίο σημειώνονται οι ξενώνες, τα εστιατόρια, τα καφέ, τα καταστήματα καθώς και όλα τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος.