ΘΑΣΟΣ

Πεζοπορικός Κλίμακα 1:35.000 2016 Έκδοση Τυπωμένος σε Polyart

Ο πεζοπορικός χάρτης Θάσου της TERRAIN αποτυπώνει με ακρίβεια όλα τα μονοπάτια του νησιού, χιλιομετρημένα από διασταύρωση σε διασταύρωση, για να μπορείτε να υπολογίζετε το συνολικό μήκος και τη διάρκεια της πεζοπορίας που σχεδιάζετε να κάνετε. Στην πίσω όψη του χάρτη υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για 15 προτεινόμενες πεζοπορικές διαδρομές στη Θάσο, οι οποίες σημειώνονται στον χάρτη με ειδικό σύμβολο για να τις εντοπίζετε και να τις ακολουθείτε εύκολα.

Αποτυπώνεται όλο το οδικό δίκτυο, και με πράσινη σκίαση σημειώνονται οι γραφικές διαδρομές που διασχίζουν τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Με μοβ σκίαση σημειώνονται οι ωραιότερες διαδρομές για ποδηλασία βουνού. Αποτυπώνονται επίσης όλες οι παραλίες με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε παραλίας: αν είναι βοτσαλένια ή αμμουδερή, αν έχει φυσική σκιά, αν είναι οργανωμένη με beach bar, ομπρέλες ή θαλάσσια σπορ.

Στην πίσω όψη του χάρτη περιλαμβάνεται λεπτομερής χάρτης του Λιμένα (της πρωτεύουσας του νησιού) και της αρχαίας Θάσου, στην κλίμακα 1:5.000, όπου σημειώνονται με ευδιάκριτα χρώματα τα ξενοδοχεία, οι επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, οι τράπεζες, οι δημόσιες υπηρεσίες, και πολλές άλλες πληροφορίες χρήσιμες στον επισκέπτη.