ΣΚΙΑΘΟΣ

Πεζοπορικός Κλίμακα 1:20.000 2022 Έκδοση Τυπωμένος σε Polyart

Η 3η έκδοση του πεζοπορικού χάρτη Σκιάθου είναι πλήρως επανασχεδιασμένη, εμπλουτισμένη με νέες πληροφορίες που συλλέχτηκαν αποκλειστικά στο πεδίο, και επικαιροποιημένη σε όλη την έκταση του νησιού.

Αν και η Σκιάθος δεν είναι πολύ γνωστή για τα μονοπάτια της, το πανέμορφο αυτό νησί των Σποράδων είναι γεμάτο θαυμάσια μονοπάτια που διασχίζουν τα δάση της ενδοχώρας, περνάνε από πηγές και παλιά ξωκλήσια και φτάνουν σε απομακρυσμένες αμμουδερές παραλίες, προσφέροντας μεγάλη απόλαυση στον πεζοπόρο. Στη νέα έκδοση του χάρτη αποτυπώνονται όλα τα μονοπάτια του νησιού με χιλιομετρήσεις ακριβείας από διασταύρωση σε διασταύρωση. Με δεδομένη την έλλειψη σήμανσης – μέχρι στιγμής – στα μονοπάτια, αυτός ο χάρτης είναι ένας αναντικατάστατος οδηγός για να απολαύσετε με άνεση και ασφάλεια τις πεζοπορίες σας στη Σκιάθο.

Με τη γνωστή ακρίβεια των χαρτών TERRAIN, σημειώνονται όλες οι παραλίες με τις ονομασίες τους, τα μοναστήρια, τα ξωκλήσια καθώς και όλα τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του νησιού.

Στην πίσω όψη του χάρτη υπάρχει ένας σύντομος οδηγός με πληροφορίες για τη γεωγραφία και το φυσικό περιβάλλον του νησιού, για τα σημαντικότερα αξιοθέατα και τις παραλίες καθώς και ένας λεπτομερής χάρτης του οικισμού της Σκιάθου στην κλίμακα 1: 4.000 που σημειώνει όλα τα ξενοδοχεία και τα σημεία ενδιαφέροντος εντός του οικισμού.